Angie Bosmans verlaat districtsraad

Anosmans, midden vooraan bij de voorstelling van de lijst voor de verkiezingen.
Angie Bosmans, midden vooraan bij de voorstelling van de lijst voor de verkiezingen.

Angie Bosmans, fractievoorzitter van het Vlaams Belang in de districtsraad Berendrecht-Zandvliet-Lillo neemt ontslag omdat zij naar Woensdrecht (NL) gaat wonen. Zij wordt opgevolgd door Walter Sillis uit Zandvliet. Angie blijft nog wel voorzitter van de VB-afdeling Polder. In de districtsraad wordt zij als fractieleidster vervangen door An van Uffelen.
Merkwaardig is dat Bosmans in de jongste raadszitting van 12 december nog drie tussenkomsten hield die redelijk positief ontvangen werden. De eerste ging over het reinigen van het columbarium op het kerkhof van Zandvliet. De tweede had het over de “wielverdrijvers” (betonnen molshopen) in de Ruytermansweg die voetgangers en fietsers hinderen en de derde interpellatie ging over het kruispunt van de Antwerpsebaan en de Monnikenhofstraat (gekend als het kruispunt van de apotheker) waar de voorrangsregels minder gerespecteerd worden.  Vanop de schepenbank kreeg het ontslagnemende raadslid over het algemeen genomen gelijk. Schepen Sempels zegde toe dat de urnenkastjes gereinigd worden, dat er iets gedaan wordt aan wielverdrijvers en dat er betere en opgefriste aanduidingen komen op het kruispunt, waar aanrijdingen te vrezen vallen. (sdl)  
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder