Ambiance op seniorenfeest te Zandvliet

ZANDVLIET – Op woensdag 5 oktober genoten 400 senioren van een showrevue om niet te vergeten. Ze konden meezingen op de nummers van topartiesten Bart Kaëll en Margriet Hermans.  Het werd een namiddag vol zang, humor en een showballet.

Districtsschepen voor senioren, Sandra Suykerbuyk verwelkomde de aanwezigen. “Vorig jaar moest ik nog zeggen dat rechtstaan en dansen niet mocht, maar nu mogen jullie weer volop uit de bol gaan, maar doe het wel voorzichtig!”, zegt de schepen.  “Na de redelijke zware jaren onder corona, mogen we zeggen dat alle seniorenverenigingen in ons district weer volop gestart zijn met hun activiteiten. Ook de seniorenraad komt weer regelmatig bijeen in het Vrijetijdscentrum de Schelde waar alle probleempunten worden besproken”, aldus Sandra. Zij plaatste dan ook meteen een oproep naar diegene die zin hebben om de seniorenraad mee te ondersteunen.

Dankwoorden waren er voor de medewerkers van Vrijetijdscentrum De Schelde en voor de vrijwilligers van het Monnikenhof die ervoor zorgen dat ook de minder mobiele senioren tot aan de evenementenhal geraken om het seniorenfeest bij te wonen.

Tijd voor de show! En dat werd een spetterend feest met optredens van Bart Kaêll en Margriet Hermans. Zij brachten dan ook vele van hun tophits! Dat konden de aanwezigen appreciëren en werd er luid meegezongen.

Tijdens de pauze werden de senioren getrakteerd op een lekker gebakje.

Het liedje van Margriet “Lekker blijven hangen …. “ was hier zeker van toepassing. De senioren bleven hangen tot de laatste muzieknoot in de Evenementenhal weerklonk.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *