Amber Vermeiren wordt nieuwe fractievoorzitter van N-VA Wuustwezel


Vanaf 2021 zal de 26-jarige Amber Vermeiren de nieuwe fractieleidster worden van N-VA Wuustwezel. “We willen zichtbaar zijn in alle geledingen van onze gemeente en zo ook een stem zijn voor de jongeren”, zegt Amber Vermeiren. “Door vernieuwing te brengen in de gemeentepolitiek en onze N-VA-stijl te moderniseren willen we nieuwe mensen aantrekken.”
N-VA Wuustwezel is sinds 2009 actief als oppositiepartij. Momenteel heeft de N-VA vier zetels in de gemeenteraad en werd ze de afgelopen jaren met veel enthousiasme geleid door Koen Van Putte. Dankzij zijn tomeloze inzet heeft hij de N-VA mee op de kaart kunnen zetten en met succes, want tot op heden is N-VA de 2e grootste partij in Wuustwezel.
Vanaf 2021 zal Amber Vermeiren de nieuwe N-VA-fractieleidster worden. Een belangrijk keerpunt voor de afdeling, maar ook een belangrijk moment voor Amber die erg gemotiveerd is om de fakkel over te nemen. “We blijven sterke en constructieve oppositie voeren in de gemeenteraad”, zegt Amber Vermeiren. “Maar we willen ook een hand reiken naar het huidig gemeentebestuur om samen deze moeilijke tijden het hoofd te bieden.”
“Ik vind het belangrijk om de jongeren die iets te zeggen, hebben ook een stem te geven”, zegt Koen Van Putte. “Jongeren zijn onze toekomst en moeten kansen krijgen, we moeten ze durven verantwoordelijkheden geven. Ik ben er zeker van dat Amber haar nieuwe functie schitterend gaat invullen. “

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *