Ambassadeur Mongolië opent expo in New Jorg Gallery


Op zondag 29 april komt Avirmid Battur, de ambassadeur van Mongolië in België, de zesde expo in New Jorg Gallery in Nieuwmoer (Kalmthout) openen. Onder meer zijn landgenote Myangantsetseg Lkhagvajav stelt werk ten toon in de galerij van de Kalmthoutse beeldhouwer Jorg Van Daele. Deze keer kan u er ook kunst bewonderen van Rachel Agnew, de zus van comedian Alex.
“Voor de zesde expo in onze New Jorg Gallery hebben we weer kunstenaars uit alle windstreken kunnen strikken”, lacht beeldhouwer-galeriehouder Jorg Van Daele. “Uit China verwelkomen we schilderes Li Zhao en uit Kroatië schilder Luka Stojnic. Viktar Kopach is een beeldhouwer uit Wit-Rusland. Er is ook werk te bewonderen van schilderes Myangantsetseg Lkhagvajav uit Mongolië en van Antonio Mele, een schilder/beeldhouwer uit Italië. Naast beeldhouwwerken van mezelf ben ik heel blij dat Rachel Agnew, de zus van comedian en zanger Alex Agnew aan deze expo meewerkt.”
Alle artiesten zullen aanwezig zijn bij de opening van de expositie op zondag 29 april om 13 uur, samen met de ambassadeur van Mongolië en Lukas Jacobs, Kalmthouts burgemeester en bevoegd voor cultuur.
De expo is open op 27-28-29 april en 3-4-5-6-10-11-12-13 mei, van 13u tot 17u of op afspraak.
New Jorg Gallery, Spreeuwstraat 6, 2920 Kalmthout www.newjorggallery.be – www.jorgvandaele.be
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *