Amateur Koen Spitaels stelt tentoon te Zandvliet

Op zondag 27 april, donderdag 1 mei en zondag 4 mei 2014, telkens van 13 tot 18 uur stelt Koen Spitaels eijn schilderwerken tentoon. Hij doet dat in zijn tuin aan de Antwerpsebaan 415 te 2040 Zandvliet.  Voor gps-gebruikers: tik adres Weeltjens 1 in, anders riskeert u vast te lopen op een rond punt 1 km van de plaats delict. U kunt ons bellen -bij verloren rijden b.v.- op 03.568.05.53.
Om het uur is er een wetenschappelijke (!) rondleiding voorzien met internationaal gerenommeerde deskundologen die u diepere inzichten zullen verschaffen over wat Koen doet, wie hij is en wat hem drijft in de plastische amateurkunst. Verder excuus voor het droge karakter van de uitnodiging. Dit vanwege gebroken rechter wijsvinger en geen goesting om ingewikkeld te gaan doen. De tentoonstelling en de entourage zullen niet droog van opzet zijn. Over het weer beloven we niets. Tot dan. Koen (Spitaels) en Marleen (Adriaenssens)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder