Along Comes Mary aan het Jos


Dat de Zomeravonden na vijf jaar een vaste waarde zijn geworden in Hoevenen, bewijzen de muziekliefhebbers, die gisteren afzakten naar de weide achter het JOS in de Kerkstraat voor het optreden van “Along comes Mary”.Ondanks de donkere luchten, namen de organisatoren het risico en ging het concert door in open lucht.
“Along comes Mary” is een band die bekende songs brengt van de jaren 40, 50 en 60, maar wel in een modern jasje gestoken. De jonge zangeres Mary geeft, op haar eigen manier, samen met de muzikanten, de liedjes een extra touch, met veel vaudeville, variété en gipsy invloeden. De avond kon dan ook in Hoevenen niet meer stuk. De aanwezigen genoten met volle teugen van deze verbluffende ambianceband.
Afspraken werden er al gemaakt voor het optreden van 27 juli.”de Avonden v.z.w.” sluiten hun concerten af met “Subliminall”, een coverband die een 2 uur durende liveshow zal brengen met liedjes van o.a. PP.Michiels, Barbara Dex, enz. Voor de kleintjes wordt voor dit laatste juli-optreden een springkasteel opgesteld zodat ook zij kunnen genieten van deze “Zomeravond”

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *