Alom gekende fietsenrally van De Moedige Statietrappers gaat opnieuw door!

ZANDVLIET – In 2016 organiseerde het spaarkaske De Moedige Statietrappers (café De Volle Ton) voor de 28ste keer op rij hun jaarlijkse specifieke fietszoektocht met aansluitend hun barbecue. Wegens enkele omstandigheden konden zij in 2017 hun 29ste fietsrally niet organiseren en stopten zij ook definitief met het organiseren ervan. Dit tot spijt van velen.

Plezant nieuws: Chiro De Kievitjes en de VZW Kievitjesnest gaan op zaterdag 17 september deze fietszoektocht terug organiseren, en integreren in hun jaarlijkse feestweekend. Zij waren dit al enkele jaren van plan maar Corona stak er een stokje voor. De Chiro wil de fietsenrally hetzelfde en zo authentiek als bij De Moedige Statietrappers (DMS) houden: de cryptische omschrijvingen van het te zoeken antwoord,  5 detailfoto’s,  +/- een tocht van 30 km,  inschrijvingen vanaf 9u00 en laatste afgifte van de antwoorden om 19u, betaalbare overheerlijke BBQ, en meer dan 100 (!) prijzen.
De bezielers van deze fietsrally (Bruno Cloots en Frank Struyf) gaan hen gelukkig dit jaar nog wat begeleiden om er een echte DMS-zoektocht van te maken.  Gemiddeld waren er 200 tot 250 deelnemers, zowel voor de fietsrally en de barbecue en dat willen de inrichters zeker evenaren. Datum van dit prachtig dorpsgebeuren (zaterdag 17 september) noteren en vrijhouden dus! Meer nieuws hierover volgt!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder