Alex Agnew trekt najaar van Club Kalmthout op gang

KALMTHOUT – Op donderdag 8 september wordt in zaal Mimuze het najaar van Club Kalmthout gelanceerd. Met een concert van ‘Alex Agnew & The Moonlovers performing The Doors’ heeft Club Kalmthout een mooie première. Club Kalmthout staat voor het vernieuwde cultuurprogramma van de gemeente Kalmthout. In februari 2022 werd het nieuw cultuurprogrammaconcept succesvol gelanceerd.

“Het voorjaar was druk maar fantastisch”, vertelt Joris Dekkers van Club Kalmthout. “We programmeerden meer dan dertig verschillende artiesten en voorstellingen. Dat ons programma gesmaakt werd, bewijst de zeer goede opkomst in het voorjaar met onder meer Jasper Steverlinck die de Kerk van Heide helemaal vulde met publiek én zijn geweldige stem.” 

“Afgelopen zomer breiden we een vervolg aan ons programma met ‘Club Kalmthout Zomert’. Vijf openluchtvoorstellingen lokten meer dan 10 000 bezoekers. En nu staan we een voor een geweldig najaar”, kijkt Stefan Beyers vooruit. “Samen met lokale culturele organisatoren zijn we tot een concept gekomen waarin kwaliteit en samenwerking centraal staan. Nu donderdag schieten we uit de startblokken. Met Alex Agnew & The Moonlovers brengen we voor onze najaarspremière een prachtige hommage aan de legendarische band ‘The Doors’. Alex Agnew treedt er in de rol van frontman Jim Morisson en brengt een geweldige ode aan die legendarische band uit de sixties.”

Een mix aan cultuur naar ieders goesting

“Later in het najaar staan nog Bas Birker, Steven Goegebeur, Lien van de Kelder met Smartschade, Radio Minerva, The Great Belgian Songbook, Discobaar A Moeder, Gestapo Knallmuzik en Meskerem Mees op het programma. Echt een mix en cultuur naar ieders goesting. En verder op het programma familievoorstellingen, tentoonstellingen, een platenbeurs, lezingen en cultuurwandelingen in onze Kalmthoutse Heide”, besluit Joris. “Te veel om op te noemen maar heel veel om te ontdekken.”
Er zijn nog tickets te koop maar snel zijn is de boodschap! Meer info en tickets vind je op www.clubkalmthout.be

‘Beeld: www.jokko.be’.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *