Afwerking Spaansemolenstraat fase 1

Eind februari wordt fase 1 van de heraanleg van de Spaansemolenstraat in Zandvliet afgerond.

Vandaag, vrijdag 21 februari, worden de voetpaden en de rijweg volledig afgewerkt. De straat blijft nog afgesloten voor doorgaand verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen de straat wel bereiken.

In de week van 24 februari zal er door de aannemer nog een aantal dagen gewerkt worden aan putdeksels en dergelijke. Daarna wordt de Spaansemolenstraat terug opengesteld voor doorgaand verkeer. Het gedeelte tussen Noordland en de Botermarkt blijft afgesloten, aangezien dit wordt dichtgelegd in gebonden steenslag. Dit stuk wegdek dient namelijk terug opengebroken te worden om de werken verder te zetten in fase 2.

Van zodra de straat wordt opengesteld en de signalisatie geplaatst is, zal er éénrichtingsverkeer gelden vanaf de Zandvlietse Varkensmarkt richting Noordland. De twee zijden van de Botermarkt en de Martinussteeg blijven dubbele richting.

Na het keizerschap, dat doorgaat op zondag 29 maart 2020, start de aannemer met het andere gedeelte van de Spaansemolenstraat: rond de kerk, het kruispunt Noordland-Spaansemolenstraat en het gedeelte Noordland vanaf de De Keyserhoeve tot de Spaansemolenstraat.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *