Aertssen Summer Festival: Stabroeks bedrijf trakteert werknemers en relaties op Natalia, Clouseau en andere topnamen 

Aertssen Group, organiseert op 24 en 25 juni de feestelijke opening van zijn nieuwe vestiging aan de E34 in Beveren. Naast de officiële inhuldiging met een paneldebat op vrijdag trakteert Aertssen zijn 1.700 werknemers en hun gezin zaterdag op een festival. De affiche, met klinkende namen als Samson & Marie, #LikeMe, Natalia en Clouseau, belooft een onvergetelijk muzikaal feest voor jong en oud. 

“Onze mensen geven elke dag het beste van zichzelf. Na twee jaar van uitstel kunnen we eindelijk iets terugdoen voor hen. Want Aertssen is méér dan werken”, zegt Yves Aertssen, co-CEO Aertssen Group.

Het nieuwe gebouw van Aertssen Logistics springt in het oog: Het ontwerp van Mertens-architecten doet de kantoren als het ware boven de hallen zweven. Sam Aertssen, Business Unit Manager Aertssen Logistics: “Vanuit dit logistiek centrum willen we antwoorden bieden op de logistieke uitdagingen waarmee de grote machinefabrikanten worden geconfronteerd, en dat wereldwijd. Het is het begin van een nieuw hoofdstuk in het verhaal van Aertssen Group:

Voor de opening van het logistiek centrum organiseert het in Stabroek ontstane bedrijf een meerdaags event. Op vrijdag 24 juni vindt de officiële inhuldiging plaats met een paneldebat. Na de speech van burgemeester Bart De Wever komen daar Wouter De Geest (VOKA), Jan Jambon (Vlaams Minister-President), Jacques Vandermeiren (CEO Port of Antwerp), Sam Aertssen (Aertssen Logistics) en prof. dr. Christa Sys (Universiteit Antwerpen) aan het woord.

Op zaterdag 25 juni worden alle werknemers en hun gezin uitgenodigd op een groots festival. In de namiddag staan Kapitein Winokio, Samson & Marie, Camille D’hondt en #LikeMe op het podium. Julie Vermeire is presentatrice. ’s Avonds is het de beurt aan Les Truttes, De Grungblavers, DJ Avalonn (MNM), Natalia en Clouseau, met Ella Leyers als host. Kortom: een topaffiche die garant staat voor een muzikaal feest voor het hele gezin.

Het festival past in het streven van Aertssen Group om méér te zijn dan een werkgever. De onderneming zet in op een goede work-life balance en organiseert diverse activiteiten buiten de werkuren, zoals deelname aan de Antwerp Ten Miles, wandelingen en een voetbalcompetitie. 

Door ons in te zetten voor onze mensen, maken wij het verschil als werkgever”, zegt Yves Aertssen. “We geven iedereen groeikansen dankzij ons Aertssen Training Center. En er is veel ruimte voor plezier op en naast de werkvloer. Zo trekken we nieuw talent aan en versterken we de band met onze huidige werknemers.

Aertssen Group ontstond in 1964 als het grondwerkbedrijf van Marcel Aertssen. Vanaf de jaren 1980 namen de volgende generaties mee de fakkel over. Bij het grondverzet kwamen nieuwe afdelingen zoals Transport en Kranen. Er werken intussen meer dan 1700 mensen wereldwijd. 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *