Win vrijkaarten voor eindejaarsconference Dufraing en De Wit

Reeds 2 maal bracht dit duo een avondvullende comedy show in zaal Moorland.

Dit jaar staan Wim Dufraing en Thomas De Wit 15 jaar samen op de planken als comedians. En dat vieren ze, door u (nog maar eens !) een dijk van een eindejaarsconference aan te bieden. Dufraing & De Wit staan gekend om hun veelzijdig talent (in tegenstelling tot hun collega’s kunnen Dufraing & De Wit echt wel alles !) En ze zullen het ook dit jaar niet nalaten om u te confronteren met hun eigenzinnige kijk op de meest uiteenlopende gebeurtenissen van 2012. 
Van hun eigen problemen tot die van Jos Ghysen, van Whitney Houston tot Gert en Josje, van voetbal tot de breiclub van hun bomma. Over de depressie van Peter Goossens, over het undercoverwerk van Wim op school tot zelfs de verkrachting van Siegfried Bracke (bij het ter perse gaan was dit nog niet gebeurd – nvdr).
En nog eens in tegenstelling tot alle anderen in de comedybranche tekenen Wim en Thomas voor een “echte” volavondshow. Twee uur entertainment in de ruimste zin van het woord. Van lied tot interactie met het publiek, van grap tot traan , van slagroom tot kettingzaag ! Door het succes van de afgelopen jaren… nog sneller reserveren a.u.b.!

DUFRAING EN DE WIT – 18 JANUARI 2013 – 20u00 – ZAAL MOORLAND STABROEK

Tickets : vvk 8 – kassa 10 euro
senioren en studenten :6 en 8 euro
Info en reservatie :  reservaties@stabroek.be, cultuurdienst  03 210 11 75

Wij mogen 3 x 2 kaarten wegschenken voor de eindejaarsconference! Stuur een mailtje voor woensdag 16 januari 2013 naar redactie@publipolder.be


DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *