Open bedrijvendag in haven en Stabroek

Zondag 7 oktober zetten organisaties en bedrijven hun deuren open tijdens de 22ste Open Bedrijvendag. In de haven zijn dat de Spoorwegen, het Havencentrum Lillo en enkele bedrijven waaronder de firma Aertssen. Deze laatste toont niet alleen kranen, bulldozers, grondschrapers en andere zware tuigen, maar heeft ook een jobstand met aanbod van allerlei openstaande betrekkingen. Adres: Laageind 21 in Stabroek. Info: www.aertssen.be.
De Spoorwegen doen ook mee. Infrabel toont het Logistiek Centrum Infrastructuur Antwerpen-Noord aan de Noorderlaan. Hoe onderhouden wij sporen, overwegen, wissels, elektrische installaties en seinen? Welke werkmaterialen bevinden er zich in ons magazijn? Extraatjes: Gratis snack en drankje voor elke bezoeker, gratis shuttledienst vanuit het station Antwerpen-Berchem. Leuk voor kinderen: clown, springkasteel. Info: www.infrabel.be

Het Havencentrum Lillo pakt uit met gratis havenrondritten. Je kan ook een kijkje nemen in de vernieuwde binnen- en buitententoonstelling. Je kruipt er achter het stuur van een vrachtwagen, je bent even kraanman of drenkeling in de buik van een reddingssloep. Je rust uit in de cafetaria met een hapje en een drankje terwijl de allerkleinsten genieten van de kinderanimatie. Info: tel.: 03 569 90 12 of www.havencentrum.be. Algemene info: www.openbedrijvendag.be.
                

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *