Putseweg afgesloten door werken van 15 tot 26 oktoberTussen de komgrens van Putte en de nieuwe omlegging Hoogerheide krijgt de N289 o.a. een nieuwe asfaltlaag.
Om het asfalt aan te brengen wordt de N289 in de periode van 15 t/m 26 oktober tussen 19.00 en 06.00 uur afgesloten voor verkeer. Tijdens de nachtelijke afsluiting in week 42 en 43 in de avond en nacht wordt verkeer omgeleid via de N111 en de  A12 in België en de A4 en A58 in Nederland.

De provincie Noord-Brabant gaat in de maanden oktober en november onderhoudswerkzaamheden verrichten op en naast de N289 tussen Putte en Hoogerheide.

De  (uitvoerings)planning en fasering met de nodige afsluitingen/omleidingen is als volgt:       De gehele maand oktober en november zullen er werkzaamheden worden verricht naast, of gedeeltelijk op de rijbaan. Hierbij zal al het verkeer gewoon gebruik kunnen maken van de N289 met misschien enige mate van hinder.
  In week 40 zullen op dinsdag 2 en woensdag 3 oktober op de N289 overdag in plaatselijk vakken met scheurvorming werkzaamheden als frezen en het weer aanvullen met asfalt plaatsvinden. Dit zijn kleine reparaties, waarvoor een halve rijbaan afzetting gebruikt zal worden. Hierbij zullen verkeersregelaars worden ingezet, zodat het verkeer bij toerbeurt kan passeren. Men verwacht hierbij weinig verkeershinder. In week 42 zal de hoofdrijbaan N289 tussen de komgrens met Putte en de aansluiting Putsmolentje op werkdagen (15 oktober tot en met 19 oktober)tussen 19:00 uur en 6:00 uur (dus ’s avonds en ’s nachts) afgesloten zijn voor al het verkeer. Er wordt een omleidingsroute ingesteld via België (N111-A12/A4-A58). Overdag is de rijbaan gewoon toegankelijk. Bussen rijden dan ’s avonds tot en met Putsmolentje in Ossendrecht.       In week 43 zal de hoofdrijbaan N289 tussen Putsmolentje en de rotonde Bunkerbaan/Putseweg op werkdagen (22 oktober tot en met 26 oktober) tussen 19:00 uur en 6:00 uur (dus ’s avonds en ’s nachts) afgesloten zijn voor al het verkeer. Er wordt een omleidingsroute ingesteld via België (N111-A12/A4-A58). Overdag is de rijbaan gewoon toegankelijk. Bussen rijden ’s avonds dan via Calfven.
Aannemer BAM Wegen bv, zal met het vervangen van de deklaag dus starten vanuit België en naar Hoogerheide toe werken. Deze planning is defintief maar wel onder voorbehoud omdat de werkzaamheden weersafhankelijk zijn.
Meer informatie op de website www.haalmeeruitdeweg.nl

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *