5x gratis Vlaanderen Feest! in Kapellen

Hugh Kanza en Sofie

De gemeente Kapellen organiseert ook dit jaar een aantal gratis activiteiten in het kader van Vlaanderen Feest! Op de wekelijkse markt op het Marktplein worden op donderdag 6 juli twee fietsen verloot, eentje gesponsord door de marktkramers, de tweede door de gemeente. Bezoekers van de markt ontvangen vanaf 9.00 uur een tombolabiljet bij elke aankoop. De twee fietsen worden om 10.30 en 11.30 uur onder alle aanwezige deelnemers verloot.
-In het gemeentepark kan je ook op donderdag 6 juli vanaf 19.30 uur terecht voor de eerste Engie Parkies van deze zomer met een gratis concert van Sofie & Hugh Kanza.
-De Guldensporenmisviering van het Davidsfonds vindt op zondag 9 juli om 11.00 uur plaats in de Sint-Jacobuskerk (Kerkplein). Het jongerenkoor Accent uit Essen luistert de viering op. Aansluitend vindt er een receptie plaats.
-Onder de noemer Kapellen vertelt brengen op dinsdag 11 juli vanaf 20.00 uur 11 Kapellenaren 11 verhalen over Kapellen in ’t Kerkske. Die vertelsels zijn straf, om te lachen, historisch, spannend, verbazend, onverwacht, … Komen luisteren is volledig gratis. En om een en ander door te spoelen worden er bij deze gelegenheid Kapelse bieren (of bieren met een Kapelse link) geschonken.
-In het gemeentepark is het op donderdag 13 juli vanaf 19.30 uur tijd voor de tweede Engie Parkies van deze zomer. Gene Thomas zingt er de pannen van het dak.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *