52ste Buntse Feesten

De Sint-Teresiaparochie van de wijk Bunt organiseert al voor de 52ste maal de Buntse Feesten in en rond het parochiecentrum De Geesten aan de Waterstraat.
Op donderdag 29 september is het seniorenfeest te 12 uur de opener van de festiviteiten.  Info en inschrijven via 03/5425259.  Op vrijdag vormt de kaartavond te 20.30 uur de hoofdbrok.  Ook hier is inschrijven noodzakelijk en dat kan via info@buntsefeesten.be of aan de inkom, kostprijs 2.50 euro/persoon. Muzikale ondersteuning door ‘Eastfield live on tracks’ vanaf 21 uur.
Zaterdagnamiddag 1 oktober rijden de reserverijders van de Lustige Gans hun Prinskesrijden en vanaf 19 uur worden de frustraties eruit gegooid in de Nacht van de Gans.  Iets ernstiger gaat het er aan toe vanaf 20 uur op de 34ste quiz gepresenteerd door ATV-nieuwsanker en Grungblaver Marc Fransen.  Op deze quiz zijn ploegen van 8 spelers welkom met inschrijfgeld 20 euro/ploeg. Inschrijven via info@buntsefeesten.be.
Traditiegetrouw wordt op zondag afgesloten met de eucharistieviering te 10 uur en opent het restaurant De Geesten te 11.45 uur voor de 47ste keer de deuren voor de familiemaaltijd waarvoor kan ingeschreven worden via info@buntsefeesten.be.  De 3 gangenmenus kosten 18 euro, kinderen betalen 8 euro.  (jdh)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder