50 jarigen vieren feest

Op zaterdag 29 september vieren de 50-jarigen in Kapellen samen hun 50ste verjaardag.

De initiatiefnemers: “We organiseren dit feest omdat het toch een moment is dat we zomaar niet willen laten voorbijgaan. Begin deze zomer kwamen we voor het eerst samen. Nadat we eerst een oproep plaatsten op een sociaal netwerk en een regionale krant, kreeg het plan stilaan meer vorm. De reacties waren heel positief, en dit gaf ons voldoende redenen om door te gaan.”

Elke Kapellenaar die 50 werd/wordt in 2012 is welkom, ook die mensen die hier geboren zijn en reeds geruime tijd elders wonen. Het is een uitstekende gelegenheid de fijne herinneringen van vroeger, samen nog eens te kunnen herbeleven.

We willen graag iedereen hiervoor bereiken, sommigen zijn misschien verhuisd en hebben zodoende mogelijk geen uitnodiging ontvangen.

Wij nodigen graag ook u uit om onze groep te ontmoeten tijdens het ontvangst op het gemeentehuis.
Zou het mogelijk zijn dit evenement te publiceren in uw krant?

Start van het feest:  Om 18u biedt de gemeente Kapellen ons een receptie en ontvangst aan op het gemeentehuis Beukenhof.

Het feest zelf gaat door in feestzaal de Jachthoorn – Antwerpsesteenweg 153 – Kapellen.
Om 19u30 krijgen we onze aperitief met aansluitend een buffet van warm, koud en dessert, alle drank inbegrepen.

Geheel de avond kunnen onze feestvarkens en hun partner genieten van eten – drinken – dansen en oude vriendschapsbanden aanhalen. Alle jubilarissen ontvangen een mooi en uniek aandenken in de loop van de avond.
We kozen een all-in formule, een prijs van 75 euro per persoon. Het saldo dat overblijft na de kosten, wordt integraal geschonken aan een Kapels goed doel!

De plaatsen zijn echter beperkt, inschrijven en betalen kan nog tot 20 september.

Inschrijving via mail:                   jarig.50in2012.kapellen@live.be
Inschrijving telefonisch:                            Carine Vervoort: 0472 927 594 – Els Van Cleef: 0472 231 800 – Ingrid Mees: 0495 456 040
Overschrijving:                            BE95 0004 1175 1458
Vermelding:                                  ‘50 in 2012’ – naam  en aantal personen

De initiatiefnemers: “We hopen die avond vele oude gezichten terug te mogen zien. We vragen de deelnemers zeker ook enkele oude foto’s mee te brengen.”

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *