50 jaar EVA-centrum: gezinsdag Rozemaai

EKEREN – EVA-centrum vzw bestaat 50 jaar. En dat wordt gevierd! EVA-centrum is een ontmoetingsplaats in Ekeren waar er wordt gewerkt rond diversiteit en armoedebestrijding. Iedereen is er welkom! Het is een plek waar enthousiaste medewerkers en vrijwilligers zich inzetten om het leven van anderen en zichzelf meer kleur te geven. Het is een plek waar solidariteit tussen mensen met meer en minder kansen centraal staat. Mensen bij elkaar brengen is haar kracht

Gezinsdag
Naar aanleiding van 50 jaar EVA-centrum, wordt op woensdag 23 augustus een gezinsdag ingericht met leuke, toffe en uitdagende spelletjes voor groot en klein, en een lekker picknick.

De gezinsdag start om 11 uur met een poppenkastvoorstelling in lokaal JES, om 12 uur start de picknick. Iedereen brengt iets mee om te delen. Nadien kunnen de kinderen zich uitleven op het springkasteel, knutseltafel of meedoen aan diverse volksspelen. Om 16 uur eindigt de gezinsdag met het uitdelen van ballonnen.

De gezinsdag vindt plaats in de lokalen JES op de Rozemaai, Leo Baekelandstraat en Herman Vosstraat tussen 11 en 16 uur.
Meer info vind je op www.evacentrum.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *