41e Straatfeesten maken Kalmthout tot meest exotische plek in Antwerpse Kempen.

Wie het landelijke Kalmthout deze dagen doorkruist zal ongetwijfeld de tropische vogels en dito planten hebben ontdekt die her en der opduiken in het straatbeeld. De 41e Straatfeesten komen er immers aan en de organisatie heeft zich tot doel gesteld om, nu de temperaturen toch stijgen, van Kalmthout de meest exotische hotspot in de Noorderkempen te maken.
Voor de 41e keer lang vult Straatfeesten het Kalmthoutse dorpscentrum 2 dagen en 3 avonden met fijne muziek, een massa volk en vooral een unieke, ongedwongen festivalsfeer. Heerlijk hangen aan de bib, een lekker, exclusief hapje meepikken op het foodtruckplein, je laten overdonderen door een rakend gedicht van een slampoëet, je lief tegen je gilet trekken tijdens de dansworkshop, uit je bol gaan met de dj’s, …gewoon genieten en feesten gaan al jaren hand in hand op Straatfeesten.
Niet toevallig bestaat het programma uit meer dan 40 vreemde vogels, acts, bands & dj’s van allerhande verschillende pluimage. Zo krijg je Franse Rockabilly, Sloveense Drum’n Bass, Italiaanse Indie, Ghanees/Nederlandse Reggae, Canadese Country en een vleug Amerikaanse Funk te horen op de 3 podia.
Van al dit moois is gratis te genieten door het harde werk van de 10talle vrijwilligers met de steun van fijne sponsors, de gemeente en ons geweldig publiek. Toch blijft de organisatie voor vzw Straatfeesten een heus (financieel) puzzelwerkje. Daarom bieden we ook dit jaar ons publiek weer de kans om een uniek textiele steun-polsbandje te kopen voor een klein prijsje. Hiermee zorg je ervoor dat Straatfeesten kan blijven bestaan en vooral … dat het gratis kan!
Meer info nodig over praktische zaken als onze rommelmarkt, kinderrommelmarkt, parkeren, route,… vind je op www.straatfeesten.com.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder