38ste Gewesttentoonstelling Hoevense Vogelvrienden

Op zaterdag 5 en zondag 6 november richt de plaatselijke ornithologische vereniging, De Hoevense Vogelvrienden, aangesloten bij de Koninklijke Belgische Ornithologische Federatie (K.B.O.F.), haar 38ste vogeltentoonstelling in.
Deze tentoonstelling wordt ingericht in de gemeenschapsschool te Stabroek aan de Geelvinckstraat 15 te Stabroek.
Er wordt zevenhondertal gevleugelde vrienden verwacht, die tentoongesteld worden door een veertigtal deelnemers uit de Noorderkempen.
De opening vindt plaats op vrijdag 4 november om 20 uur met een receptie. De tentoonstelling is gratis toegankelijk voor het publiek op zaterdag 5 november van 14 tot 20 uur en zondag 6 november van 10 tot 18 uur, met om 16.30 uur de trekking van onze reuzentombola.
Kindervogelshow
We organiseren dit jaar ook voor de eerste  maal een kindervogelshow. Kinderen kunnen deelnemen en tijdens de keuring wordt de kinderkampioen aangeduid. Alle deelnemende kinderen ontvangen een aanmoedigingsprijs.
Tijdens een bezoekje aan de tentoonstelling, kan men kennis maken en uitleg vragen over wat deze hobby inhoudt. Iedereen is van harte welkom voor een kijkje.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder