35ste Straatfeesten: een festival aan studententarief !

35 jaar feesten in de straten van Kalmthout, dat moet immers gevierd worden. En Hoe! Dit jaar is het Straatfeesten Festival een knaller en meer dan ooit de ideale studiebreak.
Letterlijk in de straten, onder de kerktoren van het exotische Kalmthout verrijzen er op 10,11 en 12 juni 3 gratis toegankelijke podia en een 1 Clubtent. Maar liefst zo’n 45 (inter)nationale bands, artiesten zoals Jack De Marseille (Frankrijks nr 1 techno-pionier), Broken Glass Heroes (Tim Van Hamel en pascal Deweze), Gert Bettens (K’s Choice), Dj zaki, Jelle Cleymans, Discosluts (Sven de Leijer & co), Nid & Sancy, Merdan Taplak, Amarillys Uytterlinden, Tony en de Hangmatten, Frituur Paula en vele anderen zorgen voor een niet te missen verjaardagsfeest.
Verder is er te snoepen van de gratis feesten aan de Openbare Bib. Zaterdagnamiddag vind je er een ministraattheaterfestival. Zaterdagavond kan je er, in navolging van onze Radio Modernnachten, eenvoudige danspasjes aanleren én daarna uittesten onder begeleiding van een echte bigband. Zondag krijg je er een openlucht Drum&bassfeest met kleppers als Tito & Echo Virus en MC Elvee.
Bij te warm of het minder weer hoef je het zeker niet te laten, Straatfeesten beschikt immers over een unieke overdekte festivalstraat!
Ook voor de prijs hoef je de Straatfeesten zeker niet links te laten liggen. Enkel De Clubavonden betaal je slechts 4 Euro aan de kassa. Een beperkt aantal combitickets kan je enkel op vrijdagavond aan de kassa kopen voor de luttele prijs van 9 Euro voor 3 dagen!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *