35ste Groepstentoonstelling in Ravenhof

Ook dit jaar is de Vluchtheuvel met 10 werken vertegenwoordigd op de tentoonstelling.  5 kunstenaars waren aanwezig op de opening.

Nog tot en met 1 november kan je in het kasteel Ravenhof, Oud broek te Putte een bezoekje brengen aan de Groepstentoonstelling  ingericht door het gemeentebestuur van Stabroek, de cultuurraad en Ikim vzw.
Het is al voor de 35ste keer dat het Ravenhof “het huis van beeldende kunst” mag genoemd worden. 60 exposanten, niet alleen uit onze streek maar ook van daarbuiten, stellen er hun werken tentoon. De Groepstentoonstelling is een ontmoetingsplaats van de meest uiteenlopende stijlen en vormen, een positieve confrontatie tussen amateurs en semi-professionelen. 
Op vrijdag 27 oktober werd onder massale belangstelling van de kunstenaars, vrienden en sympathisanten de tentoonstelling officieel geopend. Na de toespraken van  Edgard Baert, voorzitter Ikim, Wendy Van Egdom, voorzitster cultuurraad en schepen van cultuur Herman Jongenelen (CD&V) trok het ganse gezelschap op ontdekkingstocht langs de veelzijdige werken van de kunstenaars.
De bezoeker mag ook dit jaar op zijn favoriet kunstwerk stemmen.  Het werk dat de meeste stemmen behaalt, wordt op de slotdag 1 november bekroond.
De Groepstentoonstelling is open van 28 oktober tot en met 1 november, telkens van 11 tot 17 uur.
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *