3 Stabroekse zangtalenten op Stabroek Zingt


 

De organisatie van Stabroek Zingt met de Cultuurprijs die zij in januari wonnen n.a.v. het tienjarig bestaan van Stabroek Zingt.

Op de gazon voor het gemeentehuis van Stabroek heeft op zaterdag 7 juli de elfde editie van “Stabroek Zingt” plaats. Dit jaar heeft de organisatie weer een gevarieerd programma in elkaar gestoken.
De zangavond wordt om 18.30 uur ingezet met een optreden van Luc Caals die liedjes brengt uit het repertoire van de Nederlandse volkszanger André Hazes.De kinderen krijgen dit jaar weer hun zang- en dansmoment op een verhoog naast het hoofdpodium. Zij zullen vanaf 20 uur zingen en dansen op populaire kinderliedjes.
Stabroek Zingt
“Vorig jaar bij de viering van ons 10-jarig bestaan van Stabroek Zingt hadden wij de idee opgevat om tussen onze liedjes gastoptredens te laten plaatsvinden. Deze formule sloeg bijzonder goed aan bij de aanwezigen zodat wij dit jaar op dezelfde weg wilden verdergaan”, aldus Veerle Nonneman.
De meezingavond wordt om 20u30 u ingezet met enkele nummers door het voorzingkoor. Om de 6 à zeven liedjes komt er een bekende zanger/zangeres het podium op. Volgende artiesten verzorgen een gastoptreden: Lissa Lewis, Zjuul Krapuul, Bart Kaell, Kristof Carpentier en Laura Lynn.
“Wij zijn bijzonder fier dat wij 3 Stabroekse zangtalenten op onze zangavond mogen verwelkomen. Lissa Lewis uit Putte/Stabroek heeft ondertussen al ruim haar plaats in de Nederlandstalige hitlijst veroverd. Zjuul Krapuul, vaste klant op Stabroek Zingt en die vorig jaar een award kreeg voor zijn inzet, mag dit jaar niet ontbreken. Daarnaast is er nieuwkomer Kristof Carpentier. Deze jonge knaap zette onlangs zijn eerste muzikale stappen in het schlagerwereldje”, aldus Veerle.
Ieder jaar steekt de organisatie een rode draad doorheen de songlist. Dit jaar werd er gekozen voor medleys en dit in allerlei vormen en muziekstijlen. Het repertoire bestaat grotendeels uit Nederlandstalige liedjes, maar er worden ook Engelse en Franse nummers gezongen. De liedjesteksten worden weergeven op een groot scherm naast het podium.
Zaterdagavond 7 juli belooft weer een gezellig ontspannend avond te worden waar muziek centraal staat. Hier hoef je niet alleen te zingen! Breng al je vrienden, familie, kennissen, buren …. mee naar de Stabroekse muzikale happening! Samen maken wij er een groot feest van!
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *