2de overwinning op rij voor Geel-Zwart

Na de overwinning vorige week was de spirit terug een beetje in de ploeg. Maar de tegenstander vandaag was niet de eerste de beste. De klok, onze vrienden uit Stabroek, hadden dit seizoen nog niet verloren. Maar de match kon niet beter beginnen voor Geel zwart. Aftrappen, bal op links naar Johan Braspennincx, een voorzet naar Tom Sarra Ribo, een man uitkappen en overhoeks binnentrappen, veel sneller kan een goal niet vallen. Degene die in de kantine hun pintje nog aan het leegdrinken waren hebben het gegarandeerd gemist. 1 /0 in de 1e minuut, ge kunt van ne slechtere start spreken nietwaar! En het vervolg was ook leuk om volgen. De Klok met het meeste balbezit, maar Geel Zwart met de betere kansjes. Zo kon het alle kanten uit. En zo konden de bezoekers in de 16e’ gelijk maken. Een vrije trap van De Klok werd doorgekopt naar de tweede paal, waar een ongedekte speler de bal in de kortste hoek binnen schoot. 1 / 1 en toch even een domper op de vreugde. Maar de rest van de eerste helft werd er niet meer gescoord, ondanks enkele pogingen van de thuisploeg.
De 2e helft begon zoals de 1e eindigde. Leuk om volgen, maar zonder echte kansen te zien. Maar dan begon de Klok de druk wat op te voeren, en Geel Zwart tegen hun eigen doel vast te zetten. Maar buigen en niet barsten, dat was het motto voor de thuisploeg. Ook soms wat geluk behoort daarbij, want na wat geharrewar voor de goal in de 20e’ werd de bal hard op de lat geschoten. En dan in de 27e minuut kon de thuisploeg nog eens een snelle tegenaanval opzetten, waarbij de bal bij Gert Van Dorst terecht kwam. Deze pakte nog enkele meters en liet dan de bezoekende keeper geen schijn van kans met een prachtig schot. 2 /1 voor Geel  Zwart, misschien wel een verrassing in de maak! De rest van de match was het voor onze jongens standhouden, wat uiteindelijk niet zo moeilijk bleek. Een 2e overwinning op rij was een feit, en deze punten zijn hard nodig om er nog een leuk seizoen van te maken. Nu ook volgende week nog iets proberen te rapen tegen Wilgenhof, en we staan terug tussen de mensen!
Geel Zwart: Wim Claessens/ Dave Van Der Vorst/ Joossens Michael/ Alex Maher/ Glen Van Bouwel/ Gert Van Dorst/ Dave Corten/ Stefan Verkuijl/ Johan Braspennincx/ Mattia De Smet/ Tom Sarra Ribo.   Res: Dirk Wassenaar.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder