Probeer Stabroek te mijden

dsresource_005
Tussen 3 en 14 februari is het Hoogeind in Stabroek ter hoogte van het kruispunt met Plantinlaan onderbroken voor rioleringswerken. Details over deze werken vindt u in het bericht ‘Start fase 2 heraanleg gewestweg N111’.
Probeer Stabroek te mijden. Dat is wat burgemeester Rik Frans vraagt, via de regionale zender ATV, aan de automobilisten. Want vanaf 3 februari start fase twee van de werken aan de N111. Daarbij zal de hele baan twee weken afgesloten zijn voor het verkeer. De wegomleidingen voor de wegenwerken zullen ingaan op zondag 2 februari om 22u00. (zie plan)
De Lijn wijziging sneldienst 776
De begin- en eindhalte van sneldienst 776 wordt gedurende 14 dagen verplaatst naar het Hoogeind. Diensten van de Lijn en ander personenvervoer kan hier niet passeren en mag ook niet de uitgestippelde omleiding volgen voor het verkeer – 3,5 ton.
Voor de sneldienst 776 is er een tijdelijke oplossing gevonden door de begin/eindhalte te plaatsen na de werfzone op het Hoogeind. Hier zal sneldienst gedurende 14 dagen vertrekken en aankomen. De uurregeling wordt hiervoor lichtjes gewijzigd om zich aan te passen aan de doorkomsttijden te Stabroek centrum (de sneldienst zal hier dus op haar normale tijden rijden). Hierdoor vertrekt de sneldienst 5 minuten later aan de tijdelijke halte Hoogeind dan het voorziene vertrek aan de Moretuslei.
De andere lijnen van de Lijn richting Antwerpen rijden een omleiding via Kapellen, uitgezonderd via de krokusvakantie (3 tot 7 maart). Ook hier is er geen aanpassing aan de uurregeling nodig.
 
De timing van de werken kan worden beïnvloed door verslechterde weersomstandigheden. Dit en andere wijzigingen zullen we steeds communiceren via de website/facebook/twitter.
 
 
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *