Broers Michielsen uit Zandvliet behaalden bronzen medaille op Austrian Open ju-jitsu

BERENDRECHT-ZANDVLIET-LILLO – Op 11 mei vond het Austrian Open ju-jitsu plaats in Schwechat (Wenen). De Belgische ju-jitsu federatie onder leiding van bondscoach Leon Verbraeken vaardigde 3 duo-koppels af voor dit tornooi. De broers Michielsen (Bushido Zandvliet) behaalden bij de Senioren een knappe bronzen medaille.
Ian Lodens (Ippon Zwijndrecht) en Charis Gravensteyn (Jigo Bazel) behaalden goud bij de Duo Mix Junioren. Bjarne Lardon en Ben Cloostermans (beiden Ippon Zwijndrecht) presteerden sterk en wonnen bij het Duo Men Junioren overtuigend Goud met maar liefst 8 punten verschil.
Bjarne en Ben namen voor het eerst ook deel bij de Senioren en daar wisten ze een vierde plaats te behalen in een sterk bezet deelnemersveld. Nadat ze met slechts een half punt verloren van het andere Belgische duo Jordi en Jahro Michielsen, versloegen ze een Zweeds koppel met 2 punten verschil.Hierna volgen 2 nederlagen tegen twee Oostenrijkse koppels.
Zowel de Zweden als beide Oostenrijkse koppels nemen in juli deel aan de World Games in Colombia. De broers Michielsen (Bushido Zandvliet) behaalden bij de Seniore een bronzen medaille (zie de winnaars op de foto).
De winnaars onder wie deze van Zwijndrecht en Zandvliet poseren op de foto
De winnaars onder wie deze van Zwijndrecht en Zandvliet poseren op de foto

 

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *