20 lezers kunnen naar het Havenconcert in de Antwerpse kathedraal

Marc Van Peel en Eddy Bruyninckx, voorzitter en gedelegeerd bestuurder van het Havenbedrijf Antwerpen, nodigen 10 x 2, dus twintig lezers van de Polder Magazine uit voor het jaarlijks Havenconcert op vrijdag 21 oktober. Dit vindt deze keer plaats in de O.LVrouwekathedraal te Antwerpen. Wie er bij wil zijn dient voor morgenavond 19 oktober zijn naam en mailadres te zenden aan  communicatie@portofantwerp.com met Vermelding van Havenconcert- De Polder Magazine
In het raam van 150 jaar diplomatieke handelsrelaties tussen Japan en België wordt deze editie ondergedompeld in Japanse sferen. Een zeer unieke locatie werd uitgekozen en zowel het repertoire als de omkadering zullen een Japans tintje krijgen. Het Sint-Paulus Camerata-orkest onder leiding van Ivo Venkov wordt voor deze editie versterkt met solisten Erika Colon (sopraan) en Nadja Nevolovitsch (viool).
Het Havenbedrijf kiest de eerste tien inzendingen er uit en stuurt U de nodige documenten en info met mail.
Wees onze gast en geniet mee. U bent na de voorstelling uitgenodigd op de receptie.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder