16de editie Zomeravonden in Hoevenen

Discobaar A Moeder

HOEVENEN – Voor het 16e jaar op rij gaan we Hoevenen trakteren op leuke (zomer)avonden met toffe muziek en dat voor alle buren, vriendengroepen, families, collega’s, … uit de weide omgeving van Stabroek.

Er werd opnieuw een mooi en evenwichtig programma uitgewerkt dat ongetwijfeld door een groot publiek zal gesmaakt worden.

Er wordt gestart op 5 juli met een 14 koppige band, inclusief zes blazers die vanaf de start de weide in de fik steekt.

Op 12 juli wordt aan jong talent met leuke popsongs de kans gegeven om zich te tonen aan het grote publiek, Etch a Sketch. Nadien brengt Shift-Lock de grootste danshits. Stil blijven staan is zeker geen optie.

19 juli staat in het teken van 775 jaar Hoevenen. Met talent van eigen bodem gaan we Hoevenen plat spelen. We beginnen met de rockers van Catch-Up waar Bart Barbier de gitaar bespeelt alsof het geen moeite kost. Nadien komen de 4 jonge heren (3 broers uit Hoevenen en 1 zanger van ietsje verder) van Blankspot. Zij zullen op het podium de beste blues-rock hits spelen.

De band die op 26 juli onze zomer van 2023 afsluit heeft bijna geen introductie meer nodig. Discobaar A Moeder was enkele jaren ook te gast op onze Zomeravonden en zorgde voor het grootste feest ooit in onze gemeente. En daar kijken we natuurlijk ontzettend hard naar uit.

Het wordt ongetwijfeld een fijne zomer met veel plezierige momenten

organisatie: De Avonden vzw

De optredens vinden plaats achter het Jos in Hoevenen. Kerkstraat 89. Aanvang vanaf 19 uur.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *