131 deelnemers op Stratenloop in ZandvlietIn Zandvliet vond op vrijdagavond 8 juni de eerste stratenloop, van het loopcriterium van het district Berendrecht-Zandvliet-Lillo, plaats.
De deelnemers verzamelden aan het voetbalplein van Zandvliet Sport, die tezamen met het Vrijetijdscentrum De Schelde de loop inrichtte.  Rond 20 uur gaf schepen Marcel Bartholomeeussen het startsein. 131 lopers, groot en klein, gingen gelijktijdig van start en liepen het uitgestippeld parcours. Men had de keuze uit 2,5 km, dat gelopen werd door de allerkleinsten, 5 km of 10 km. De regen kon de lopers niet deren, iedereen deed zijn best om een zo goed mogelijk tijd neer te zetten en werd aangemoedigd door een orkestje dat opgesteld stond in het Armenstraatje. De top 3 werd beloond met een medaille.
Avondjogging
De volgende loop vindt plaats in Lillo op vrijdag 22 juni, aanvang 20 uur. U loopt over de Scheldedijk en door de straten. Men heeft de keuze tussen vijf of tien kilometer. Kinderen lopen mee met de volwassenen. Inschrijven kan op www.vrijetijdscentrumdeschelde.be
 
 
 
 
 
 
 
 
.
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *