13 jaar concertfotografie te Ekeren

In januari 2006 werd een onafhankelijk collectief voor rockfotografen boven de doopvont gehouden door Tim Broddin en Anton Coene. Met enkele bevriende fotografen trokken ze vanuit Antwerpen en Gent naar de Belgische concertzalen en festivals.
Dertien jaar later telt Wannabes niet alleen 18 jonge en enthousiaste fotografen, maar ook een enorme kast vol indrukwekkend beeldmateriaal.
Jokko is eventfotograaf en voor dit project curator van dienst. In het dagelijkse leven is hij huisfotograaf voor Studio Brussel, Rock Werchter, Pukkelpop, Gladiolen, De Roma… maar ook foto’s van live tv shows zoals De Mia’s en Dancing With The Stars zijn van zijn hand. Jokko zijn werk oogt ruw. Het is kleurrijk en to-thepoint. En hij gaat er altijd voor. En razendsnel. In Ekeren kennen we hem ook als huisfotograaf van het festival Cirque@Taque.
De tentoonstelling heeft plaats in Kasteel Hof De Bist, Veltwijcklaan 252, 2180 Ekeren en opent op vrijdag 8 november vanaf 20 uur.  De tentoonstelling kan bezocht worden van zaterdag 9 november t.e.m. vrijdag 29 november
Info: 03 292 67 38, tom.dias@antwerpen.be
 
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *