1000 km Kom op tegen Kanker houdt halt in Kalmthout

Tijdens het verlengde hemelvaartweekend vindt de vierde editie van de 1000 km van Kom op tegen Kanker plaats. De deelnemers aan deze fietstocht laten zich sponsoren ten voordele van het wetenschappelijk kankeronderzoek. Op donderdag 9 mei 2013 komt de karavaan ’s middags eten in Gitok Bovenbouw (Kapellensteenweg 112). Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk inwoners de renners verwelkomen door vanaf 11u30 een erehaag te vormen in Verbiststraat en Cassenboomlaan. Aansluitend is er (kinder)animatie en terras op de speelplaats van Gitok.

 Een deurwaarder telt de aanwezigen. De stad of het dorp met de langste erehaag krijgt het wiel van Kom op tegen Kanker. Kalmthout concurreert als middagstopplaats met Deinze, Roeselare en Bilzen. De organisatie heeft Kalmthout alvast uitgekozen voor het groot nationaal persmoment. Alle bekende peters en meters van Kom op tegen Kanker zijn van de partij: Annemie Struyf, Eva Daeleman, Leo Van der Elst, Frank Deboosere en Jan Hautekiet.
Er doen drie Kalmthouts getinte ploegen mee aan de 1000 kilometer. Ook Kalmthoutenaar Willy Daniëls rijdt mee, maar dan alleen. Hij legt elke dag 250 km af, toch een zware opdracht. We stellen alle deelnemers van Kalmthoutse ploegen voor met hun persoonlijke motivatie om deel te nemen. Je vindt de getuigenissen op www.kalmthout.be/1000km. 

Info: evenementen@kalmthout.be, 03 620 22 67
    www.1000km.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *