100 jarige Julie kreeg Zwarte Pieten op bezoek

Machteld Driesen en Benedicte Van der Veken, twee zelfstandige verpleegsters uit Putte-Kapellen verrassen alle jaren hun patiënten 1 keer per jaar door hun tour met 2 (normaal werken zij om beurt) en verkleed te doen.
De patiënten weten nooit van tevoren wanneer dit is en hoe  ze verkleed komen maar het gebeurt meestal wel ergens in de maand december.
Zo begonnen zij jaren terug als Sint en Piet, het jaar nadien als Jozef en zwangere Maria, een andere keer als kerstmannen, ook eens als 2 baby’s op de dag van de onnozele kinderen. Vorig jaar hadden ze aangepaste kerstkledij.
Op maandag 3 december trokken zij verkleed als 2 Zwarte Pieten op pad en gingen langs bij de 100 jarige Julie Hendrickx, die vorige maand werd gevierd en waarvan een foto met dochter Isa in ‘t Polderke verscheen.  Op haar feest waren Machteld en Benedicte vergeten een foto met haar en haar medische staf te trekken. “Aangezien Julieke alle dagen zegt dat ze spijt heeft dat ze er toch ook niet met ons heeft ingestaan zouden we haar toch nog graag willen verrassen”, aldus Machteld en Benedicte.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *