1.200 lopers op sfeervolle 16de editie van Kermisloop in Putte

PUTTE – 1.200 lopers namen deel aan de 16e editie van de Kermisloop in Putte. 830 sporters liepen de 5KM en 370 sportievelingen liepen de 10KM. De lopers werden aangemoedigd door vele supporters, rockbandjes en een doedelzakgroep langs de zijkant.

De Putse Kermisloop staat al jaren gekend voor een sfeervolle avond voor sportievelingen en supporters en dat was ook het geval bij de 16e editie van de kermisloop. Eerst was het de beurt aan de allerjongsten. Iets meer dan 400 kinderen tot 12 jaar liepen een ingekorte versie van de kermisloop en kregen aan de finish een verrassingszakje.

Om 19u15 was het de beurt aan de 830 lopers voor de 5 km. Na iets meer dan 15 minuten kwam Jochem Vermeulen (Lyra) als eerste binnen, bij de vrouwen won Anna Van Wezel (Spado) met een tijd van 20min07. Nadien liepen 370 deelnemers de 10 km. Kim Ruel won bij de senioren mannen en Nick Van Den Bleeken (Spado) bij de masters mannen. Bij de vrouwen kwamen Britt Vanthillo (Shop2Run) bij de senioren dames en Monique Verschuure (Av 56) bij de masters dames als eersten over de meet. In totaal stonden er 1.200 lopers aan de start, dat zijn er 150 meer dan vorig jaar.

Koen van Lookeren (zie foto onder )won de jaarlijkse verloting van de aanwezigheidsprijs. Hij wint een reis van Uniglobe E-travel, ter waarde van 450 euro. Het was niet alleen een sportieve avond, maar ook een sfeervolle avond dankzij de vele supporters langs de zijkant. Niet alleen door de supporters, maar ook door rockbandjes, zoals de Putse band Delusional Cocktailbar en een doedelzakgroep, vlak voor de finish.


De volledige uitslag en foto’s kan je terugvinden op www.kermisloop.beDEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder