Zwemschool Ekeren- Instap na paasvakantie

Vanaf zaterdag 30 april 2011 gaat in zwembad De Schinde een nieuwe lessenreeks van de Ekerse Zwemschool van start. Is uw kind tussen vijf en zeven jaar oud? Dan kan het samen met ervaren begeleiders van zwemclub ZIK rustig wennen aan het water. Dat is niet onbelangrijk, want als een kind zich goed en rustig voelt in het water, is dat een eerste stap naar veilig zwemgedrag.
De kinderen die de lessen volgen krijgen de ideale basis om verschillende zwemstijlen aan te leren. Misschien voelt uw kind zich al helemaal thuis in het water? Dan kan het meteen crawl of rugslag leren. Die zwembewegingen leunen het dichtst aan bij het natuurlijke bewegingspatroon van kinderen en worden dus als eerste aangeleerd. Daarna is schoolslag aan de beurt.
De kinderen zwemmen van 30 april tot de zomervakantie telkens een uurtje op woensdag tussen 17.45 en 18.45 uur en op zaterdag tussen 9 en 10 uur.
Praktisch: Info en inschrijven voor de Zwemschool: sportantenne.ekeren@stad.antwerpen.be of 03 338 29 00 – Kostprijs: € 90,00 (nog 19 lessen)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder