Zomeravonden gaan weer van start in Hoevenen


De Zomeravonden 2019 komen er weer aan en we willen dit graag delen met u en het grote publiek! Is 13 een geluksgetal of niet?
Natuurlijk is het een geluksgetal want onze 13e editie Zomeravonden wordt opnieuw een groot succes. We blijven trouw aan onze succesformule.
5 zomerse avonden, 5 topacts, 5 dj’s, voldoende drank en een hapje zullen er mee voor zorgen dat jij samen met je buren, vrienden, collega’s, vereniging  kan genieten van sfeervolle avonden op het grasveldje achter het JOS. We voorzien verschillende genres van muziek zodat je iedere week weer verrast zal worden.
Ook dit jaar boeken we niet de meest bekende Belgische acts, maar wel op acts die je zeker wil zien en die binnen het concept van Zomeravonden passen.
Op 10 en 17 juli zijn het zelfs bands die massaal veel stemmen hebben gekregen van ons publiek (stemming via Facebookpagina Zomeravonden)
Welke leuke live-bands konden we voor deze zomeravonden strikken?
Woensdag 3 juli: The Cuverups 
Woensdag 10 juli: The Frontbrakes
Woensdag 17 juli: Ambush
Woensdag 24 juli: Smooth Flavour
Woensdag 31 juli: Fons en die van Ons
En extra! Iedere woensdag starten we om 19u00 met een Dj-set om het publiek al in de juiste sfeer te brengen.  Het wordt nóg gezelliger op onze Zomeravonden!
Locatie: grasveld achter het JOS, Kerkstraat 89- 2940 Hoevenen. Een goed bereikbare locatie, met respect voor de rust van de buren. 
We duimen voor zon en droog weer, maar met de polyvalente zaal van het JOS als uitwijklocatie spelen we op safe en kunnen de concerten ook in geval van regen gewoon doorgaan.
Het wordt weer een niet te missen mix van allerlei muziekgenres, voor iedereen toegankelijk. Alle details vindt u in het programma onderaan terug.
www.deavondenvzw.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *