Zoektocht en paasspelletjes tijdens paasweekend

EKEREN – De paashaas brengt ook dit jaar een bezoek aan het Veltwijckpark én in Ekeren centrum. Hij zorgde voor een leuke zoektocht met de kindjes! Op paasmaandag vinden er ter afsluiting aan kasteel Veltwijck een paasspelletjes plaats.

Tijdens het paasweekend kunnen Ekerenaars samen met hun kinderen deelnemen aan een zoektocht door het Veltwijckpark en Ekeren centrum en genieten van paasspelletjes aan kasteel Veltwijck.

Wie graag wil meedoen met de zoektocht kan de vragen en antwoordformulieren ophalen bij: jeugdcentrum ’t Velt, Veltwijcklaan 19 – (open: ma tot vr tussen 12 en 16 uur) of in de bibliotheek Driehoek, Driehoekstraat 43 (open: di, woe en do van 10 tot 20 uur en vr en za van 10 tot 17 uur)

Het paasweekend wordt afgesloten met toffe paasspelletjes op paasmaandag 18 april. Wie aan de zoektocht deelnam, kan hier de antwoordformulieren inruilen voor een zakje paaseieren.

Je kan deelnemen aan de zoektocht op 16, 17 en 18 april 2022 in Ekeren centrum en het Veltwijckpark – voor kinderen van 3 tot 12 jaar en hun ouders

De paasspelletjes kunnen gespeeld worden op 18 april 2022, aan kasteel Veltwijck, Veltwijcklaan 27 van 13 tot 17 uur.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *