Ziekenzorg Berendrecht maakte daguitstap naar Goes


Woensdagmorgen 26 april om 9.00 uur stipt stond de liftbus van De Polder reeds op ons te wachten aan Dc Molengeest in Berendrecht. Tegen 9.30 uur zaten alle deelnemers klaar om te vertrekken naar Goes. Na een rustige busrit kwamen we rond 10.30 aan in Goes en in afwachting dat de stoomtrein klaar werd gemaakt zetten we onze rollators netjes op een rij. Door een klein technisch defect aan een van de rijtuigen liet het instappen wat op zich wachten. Na een klein half uurtje sporen kwamen we toe in Kwadendamme.
Na een wandeling van 10 minuutjes konden we aan tafel gaan voor ons middagmaal, een soep, kipschnitzel en frietjes te nuttigen. Na het eten trok iedereen de tropische tuin in om daar de dieren te bewonderen. Dan terug de bus op naar het Arboretum te Kalmthout waar de leden nog een gratis drankje kregen aangeboden. Ondanks het minder goede weer zagen we alleen maar goedgeluimde mensen huiswaarts keren.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder