Zelfs een lijkwagen op oldtimershow

oldtimer

Zelfs een lijkwagen wordt ooit oud

[Not a valid template]
 
Berendrecht – Op de tweedaagse oldtimershow van de Tribe op Camping De Watertoren in Berendrecht was zelfs een lijkwagen te zien. Hij stond tussen de andere oude knarren als een opvallend pronkstuk.
Zaterdag 28 mei waren er rond de 65 oldtimers te zien, vertelde voorzitter Michel Pollet die bijgestaan werd door vice-president Patrick Holemans en een hele ploeg medewerkers. Zondag 29 mei, met slechte weersvoorspellingen, kwamen er maar een tiental opdagen. Daarnaast waren er twintig motoren die na de middag een toer maakten in de Voorkempen. In het totaal waren er tijdens het weekend toch een 150 deelnemers aan de show.
Op het terrein van de Camping (waar de club alle medewerking kreeg) stonden ook heel wat kraampjes. Mooi was dat heel de opbrengst van het feest naar een goed doel ging. Dit was de derde maal dat het gebeuren plaatsvond. Het zal zeker niet de laatste maal geweest zijn, aldus de mensen van Tribe. (sdl)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder