Zandvliet Sport pakt periodetitel

Wou FC Zandvliet de 2de periodetitel pakken, had het 1 opdracht: winnen in de derby tegen VE Stabroek om zo voor FC Turnhout (1 punt minder) te eindigen.

De match kon niet beter beginnen voor FC Zandvliet want al na 7 minuten opende Mirko Paglia de score. Toen in het 1ste kwartier ook nog een speler van VEStabroek werd uitgesloten voor natrappen leek de opdracht voor FC Zandvliet te veréénvoudigen (maar in voetbal weet je nooit). De match was nog geen 15’ ver of ook FC Zandvliet stond met 10 na een rode kaart voor Jan Cornelissens zodat de bordjes qua spelers terug gelijk hingen. FC Zandvliet kreeg nog kansen maar kon niet afwerken zodat we gingen rusten met 1-0. Na de rust had FC Zandvliet windvoordeel en verdubbelde het al snel de score via Robin Schellekens. Match gespeeld denk je dan. Omdat FC Zandvliet de kansen niet benutte en VE Stabroek in minuut 87 via Dave Van Herck de aansluitingstreffer luk-
te, was het voor de thuisploeg nog bibberen in de laatste minuten. Maar 2’ voor het verstrijken van de wedstrijd scoorde Kenneth Michielsen de verlossende treffer: 3-1.

Door deze overwinning pakt FC Zandvliet de 2de periodetitel met een mooie 26 op 30 en gaat hier groot titelfavoriet, FC Turnhout, vooraf. Bijgevolg is FC Zandvliet zeker van deelame aan de eindronde voor promotie naar 3de provinciale en kan het ook het ook onder motto alles kan, niks moet de laatste 10 wedstrijden van de competitie aanvangen.