WTC De Klok schenkt 3300 euro aan Kom op tegen Kanker

foto: vlnr.: Herman (secretaris), Nancy (uitbaatster café De Klok), Ludo (voorzitter),  Fred (verantwoordelijke materiaal), Kim Dorikens (schepen van sport – SP.a) en Jos (Penningmeester)

De wielertoeristen van WTC  De Klok uit Stabroek zijn niet alleen sportieve gasten  maar ook mensen met een groot hart.

Op zaterdag 10 december schonken zij, in hun clublokaal De Klok, een cheque  van 3300 euro aan Kom op tegen Kanker.

Het geld is de opbrengst van de wandel- en fietstochten die zij in september ll. organiseerden.  Dankzij zo’n 250  fietsers en wandelaars en het sponsorgeld van de middenstand van Hoevenen en Stabroek  werd de mooie som van 3300 euro opgehaald.

Voorzitter WTC Ludo Reyntjens was dan ook bijzonder fier de cheque te mogen overhandigen aan  Karen  Dobbé, districtscoördinator Antwerpen  voor Kom op tegen Kanker.  Mevr. Dobbé vond het een fantastisch bedrag en was dan ook erg dankbaar.

WTC De Klok is vastberaden deze tochten terug te organiseren met het doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KOTK.  Het eerste jaar bracht de activiteit 600 euro op. Dit jaar meer dan het vijfvoudige wat de organisatoren een extra stimulans geeft om verder te gaan en daarom hebben zij alvast de datum 16 september 2012 vastgelegd.DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *