Worstelclub Olympus Kapellen naar Paastornooi Utrecht 2015

Zaterdag 5 april 2015 is de worstelclub Olympus Kapellen met een kleine delegatie van worstelaars naar het paastoernooi afgereisd te Vianen. Voor Deniz Pluym was het zijn eerste kennismaking met een internationaal worsteltoernooi.Deniz heeft 2 wedstrijden geworsteld, de eerste verloren op punten en de tweede met vloering. Daarmee behaalde hij een 22ste plaats op 26 deelnemers.
Rick Roelans had een sterk bezet deelnemersveld, de eerste wedstrijd verloren met technisch overwicht en de tweede verloren met vloering en behaalde een 19de plaats op 26 deelnemers.
Voor Jonas Van Caeneghem was het een zeer succesvol toernooi. Jonas zat in een groep met 5 worstelaars en moest dan 4 keer op de mat komen. De eerste twee wedstrijden had Jonas gewonnen met vloering en de laatste twee wedstrijden op punten met technisch overwicht. Hierdoor behaalde hij een verdiende eerste plaats.
Dankzij de prestaties van onze worstelaars is Olympus Kapellen geëindigd op een 17 de plaats algemeen op 44 deelnemende clubs uit 29 landen.
Niet vergeten 9 en 10 april Amerika -Olympus
Op 9 en 10 april krijgt onze club bezoek uit Amerika (Wisconsin ). Een 18 tal worstelaars (jeugd tussen 11 en 16 jaar) en hun begeleiders, samen goed voor zo’n 31 man, komen die dagen trainen in Kapellen.
Donderdag avond trainen we van 19 u tot 21 u in de sportzaal van het KTA, en vrijdag 10 april zullen er wat matchkes zijn buiten competitie van 14 u tot 17 u, ook in de sporthal van het KTA. De Mon zou voor hen ook een aandenken voorzien en medailles.
De Amerikanen zijn laaiend enthousiast om met Belgische kinderen te kunnen trainen. Voor de meesten van hen is het de eerste keer dat ze naar het buitenland gaan. Ze hebben hiervoor lang gespaard.
Worstelclub Olympus Kapellen heeft elk dinsdag en vrijdag worsteltraining in de sporthal van Kapellen, Christiaan Pallemansstraat 84 Kapellen. De trainingen gaan door steeds van 19u00 tot 21u00 en staan onder leiding van Belgisch Worstelkampioen Nils Onzia. U kan steeds een kijkje komen nemen hoe de trainingen verlopen en of deze je bevallen, zoja kan je steeds 3 keer gratis komen meetrainen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *