Woont "De Beste Klusjesvrouw van België" in Stabroek?


Hanne Claes uit Stabroek is geselecteerd bij de laatste 10 kandidaten in de wedstrijd ‘De beste klusjesvrouw van België’ (een wedstrijd georganiseerd door bouwmarkt GAMMA. )Om bij de laatste 5 kandidaten te horen heeft ze stemmen nodig. Er kan via mail gestemd worden op Hanne, het kost dus niets.
Hanne schreef zich in om te bewijzen dat klussen niet alleen een mannenwereldje is. Zelf werkte ze samen met haar vriend Anthony drie jaar aan de verbouwingen van hun huis. Niets is voor Hanne vreemd. Toen ze nog thuis woonde werd haar gevraagd om regelmatig klusje opknappen. Het gaat haar allemaal goed af.  
De praktische proeven  voor de wedstrijd zijn achter de rug. Zelf schat zij haar slaagkansen als redelijk goed.
Nu strijden nog tien dames voor de titel van “De beste klusjesvrouw van België”. Toch zullen er slechts vijf kandidates doorgaan naar de finale op 10 maart 2012 in het GAMMA filiaal te Machelen. Wie? Dat bepaal jij. Tot 27 februari kan je een stem uitbrengen en maak je kans op een GAMMA cadeaukaart t.w.v. 250 euro.
Ga naar de site www.debesteklusjesvrouw.be en stem op Hanne.
Hanne wilt bewijzen dat vrouwen ook kunnen klussen en dat sommige mannen nog iets van haar kunnen leren. Als ze erin slaagt te winnen krijgt ze de kans om klusvideo’s op te nemen voor bouwmarkt Gamma en op deze manier Stabroek op de kaart te zetten als thuisdorp van de beste klusjesvrouw van België

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *