Winnaars winkelen samen voor 3.090 euro gratis producten bij Albert Heijn

Om de opening van de Albert Heijn winkel in Stabroek feestelijk in te zetten, kregen ongeveer 6.000 Stabroekse gezinnen een sleutel van de Albert Heijn vestiging in de brievenbus. Met deze sleutel moesten ze op de officiële opening een slot open zien te krijgen. Zo maakten ze kans op 1 minuut gratis winkelen in de gloednieuwe winkel. Zondag mochten 14 klanten hun borst nat maken om zo veel mogelijk gratis producten bij elkaar te graaien.

Van de 15 winnaars kwamen er maar 14 opdagen. De regels waren simpel. Neem een winkelkarretje en scharrel zoveel mogelijk producten uit de winkel bij elkaar. Per artikelgroep mochten maximaal vier verschillende stuks genomen worden. Bij de dranken dus nooit twee dezelfde flessen wijn of champagne maar vier flessen van een verschillend merk of soort mocht dus wel. De tijd begon te lopen vanaf de inkomdeur en stopte vanaf het moment dat de minuut verstreken was. De 14 winnaars winkelden samen voor een bedrag van 3.090 euro bij elkaar. Primus werd Sebastiaan Murre, een Nederlander die al vijf jaar in Stabroek woont. Zijn winkelkarretje had een waarde van 578,05 euro. “Ik kom geregeld bij Albert Heijn over de vloer en heb uiteraard eerst de zaak verkend. Daarna ben ik vooral gegaan voor producten die ik anders nooit koop zoals kookpotten en een enorme bol kaas aangevuld met de nodige wijn om er nadien een feestje van te maken’’.

Tegenvaller

De overige winnaars waren Elza Luckmans (52,17 euro), Tom Vlientinck (299,57 euro), Glenn Van Tilburg (295,37 euro), Serge Laurijssens (310,81 euro), Godelieve Verstraeten (106,11 euro), Angie Bosmans (237,22 euro), Nathalie Van Deyck (188,78 euro), Patrick Mouws (218,06 euro), Brandts August (45,12 euro), Jozef Soetewey (55,75 euro), Dorien Van Beeck (171,45 euro) en Hilda Leunen met 33,12 euro. Deelneemster Cindy Elsen (46,10 euro) noemde haar prestatie een tegenvaller. ,,Het gaat heel snel en je moet overal tegelijk kijken. Bovendien ben ik veel producten vergeten. Eigenlijk moest je gaan voor de duurste producten en niet de zaken die je zelf geregeld aankoopt maar het blijft een leuk initiatief’’. Met het tweede beste resultaat had Regina Orens (498,42 euro) haar actie goed voorbereidt. ,,Ik ben vooral af zeker 20 maal in de winkel komen kijken waar de duurste producten stonden. Bovendien had ik mijn vriendin meegebracht om voor te lopen en de weg vrij te maken zodat ik zeker niet zou gehinderd worden’’. Haar winkelkarretje was gevuld met ondermeer twee magnum flessen champagne plus twee gewone flessen champagne en veel vleeswaren waaronder twee volledige gerookte hammen. Ook uitbater Marco Van Ende was een tevreden man. “Het is nog nooit gebeurd dat klanten 1 minuut gratis mochten winkelen en daarom konden we deze actie moeilijk inschatten. Bij de winnaars zag ik fonkelingen in hun ogen en dus ben ik ook tevreden’’.DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *