Win vrijkaarten voor Try-out Bert Kruismans 'Het was (is) maar om te lachen. Twintig jaar Bert Kruismans'

Bert-kruismans
Na twintig jaar in het vak kijkt Bert Kruismans uit naar de toekomst. Heel wat van de dingen die hij in de afgelopen decennia aankaartte bij wijze van grap, blijken ondertussen realiteit geworden. Zo lachtte Bert in 2004 met het fenomeen ‘inburgeringstest” in België voor Beginners, wat nu een heet politiek hangijzer is geworden.
De nar is ingehaald door de realiteit. Of de nar is veranderd in Nostradamus en en dat zit hem behoorlijk dwars. Deze show wordt daarom geen terugblik, maar is een update. Bert wil zijn ongewild voorspellingstalent ten dienste van zijn publiek openstellen en hen een blik gunnen op hun toekomst. Daar hoort ook een waarschuwing bij: “Het is maar om te lachen.”

De voorstelling gaat door op zaterdag 28 januari in de concertzaal De Schelde, De Keyserhoeve 66 te Zandvliet.  Aanvang 20.30 uur
Tickets 10 euro vvk. – 12 euro kassa. Tarief VT-statuut: 2 euro.
Info: vrijetijdscentrumdeschelde@stad.antwerpen.be – tel. 03 298 27 30
Wij mogen van Vrijetijdscentrum De Schelde 2 x 2 tickets wegschenken aan onze lezers. Stuur voor 20 januari 2017 een mailtje naar redactie@publipolder.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder