Win vrijkaarten voor intiem duoconcert met Eriksson Delcroix – Heart

eriksson-delcroix-alain-rylant
Een warme en swingend Europese Americana  optreden van de bovenste plank met Eriksson Delcroix  op zaterdag 29 oktober  in de concertzaal van De Schelde, De Keyserhoeve 66 te Zandvliet.
2014 was een mooi jaar voor het mooiste countrykoppel van Vlaanderen, Nathalie Delcroix (Laïs) en Bjorn Eriksson (Zita Swoon, Admiral Freebee). Hun debuutplaat ‘For Ever’ zag het daglicht en werd unaniem gesmaakt, er was de tour met de Broken Circle Bluegrass Band, ‘20 jaar Laïs’ en een immense tour doorheen Vlaanderen.
Vandaag kan je het resultaat van hun nieuwe plaat beluisteren: de mysterieuze kabbelende banjo’s van ‘papa’ Karl Eriksson, de innovatieve weidse sounds van Elko Blijweert en Tim Coenen, en de kartonnen doos ritmesectie van Alain Rylant en Peter Pask vormen een breed klankpalet.
Zaterdag 29 oktober om 20.30 uur.  Tickets: vvk: 10 euro, kassa: 12 euro – tarief VT-statuut: 2 euro. Info: www.vrijetijdscentrumdeschelde.be – tel. 03 298 27 30
Wij mogen van Vrijetijdscentrum De Schelde 2 x 2 vrijkaarten wegschenken aan onze lezers. Stuur een mailtje voor 23 oktober naar redactie@publipolder.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder