Win vrijkaarten voor Bloewaajt

bloewaajt
Vorig jaar was de allereerste polderrevue meteen een schot in de roos. Een tweede editie mag dan zeker niet ontbreken. Zandvliet zal op vrijdag 28 oktober worden omgetoverd tot klein Blankenberge, dat gekend staat van onder meer de winter- en zomerrevues. Cabaret Follies, onder leiding van Miss Lucifer (ofwel Raf van Frituur Jeanneke), zal met een volledig nieuwe show en 8 artiesten voor een komische show zorgen met spectaculaire kostuums. Tussendoor zal niemand minder dan Luc Caals, toch wel één van de revuekoningen in het Vlaamse land, voor de kers op de taart zorgen. Tickets zijn nog steeds te verkrijgen bij Miss Lucifer of dagbladhandel Noordkrant. De deuren gaan open om 19:00, een uur later start de show!
’s Anderendaags zal er tussen 14:30 en 17:30 opnieuw feest zijn voor de allerkleinsten. De kinderfuif “Bloewaajt for kids” zal dan opnieuw gratis toegankelijk zijn voor iedereen. Met enkele leuke spelletjes, een DJ en zelfs kinderchampagne wordt dit ongetwijfeld hét feest van het jaar voor de youngsters onder ons. Tevens een ideaal moment om de herfstvakantie in te zetten.
Bloewaajt
Het hoogtepunt van het weekend is op zaterdagavond 29 oktober met Bloewaajt. Reeds voor de derde maal wordt deze fuif georganiseerd met opnieuw een leuke line-up van artiesten. Bloewaajt, dat om 21:30 zijn deuren opent, staat gekend om zijn gastoptredens en dat zal dit jaar niet anders zijn. Als eerste mogen we 13AMPS verwelkomen. Deze jonge dame van 14 jaar werd uit 1000 inschrijven tot één van de winnaressen gekozen van de Robert Abigail-Academy (bekende Nederlandse DJ met woonplaats te Zandvliet). Nadien zal Jettie Pallettie voor de extra vrolijke noot zorgen. Op haar website wordt ze omschreven als de “Fetisj van iedere Feesttent”! Als derde en laatste gastoptreden mogen we Gunther D verwelkomen. Deze radiopresentator bij Studio Brussel staat onder meer gekend met zijn hit Allejoppa, een gevolg van de botsautomixen tijdens zijn radioshows. Tussen alle gastoptredens door zal Bart van het Harmony DJ-Team ervoor zorgen dat vanaf minuut één Bloewaajt in vuur en vlam zal staan!
Al deze activiteiten vinden plaats in de Evenementenhal te Zandvliet. Meer info kan u vinden op www.bloewaajt.be, de facebookpagina “Bloewaajt” of via info@bloewaajt.be
Wij mogen van de organisatie 4 tickets weggeven voor Bloewaajt. Stuur een mailtje voor 22 oktober naar redactie@publipolder.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder