Win vrijkaarten Metal en Punkrock concert in Moorland te Stabroek


Op zaterdag 24 maart organiseert de cultuurraad van Stabroek en Metal en Punkrock met Bizkit Park – NU-Metal, Janez Detd Punk Rock High SchoolPop/Rock, Spoil EngineMetal en zaal Moorland te Stabroek.
-Bizkit Park – NU-Metal brengt op spectaculaire wijze hulde aan één van de meest illustere sub genres uit de alternatieve muziek: NU-METAL. 
Alle knallers uit dit weergaloos tijdperk passeren de revue in een wervelende en naadloze set. 
Ondanks onderschat en verguisd door de critici heeft Nu-Metal voor de soundtrack van een hele generatie gezorgd. Daarnaast zorgde Nu-Metal voor het allerlaatste bolwerk van de zware gitaar in de mainstream. Snoeiharde riffs, beukende drums en tonnen attitude dagelijks op radio en tv…
-Janez Detd Punk Rock High SchoolPop/Rock. Janez Detd is terug. Tenminste toch voor heel even. Na de mega succesvolle reünieshow van vorig jaar in de Vooruit in Gent, gingen ook Lokerse Feesten en Crammerock voor de bijl. De show in de Vooruit was in minder dan 48 uur uitverkocht. Deze zomer spelen ze naast een heel beperkt aantal reünieconcerten ook enkele ‘Punk Rock High School’ shows.
-Punk Rock High School is het project waarbij de jongens festivals platwalsen met nummers die hen beïnvloed hebben in de loop van hun carrière.  Je mag je verwachten aan een stomende set van nummers met een duidelijke link naar de stijl waar JD hun handelsmerk van wisten te maken. De show is tevens ook heel visueel dus verwacht een heel explosieve set van beelden, geluid en vooral enthousiasme!
Spoil EngineMetal uit België/Nederland begon in 2004. Hun muziekstijl wordt beschreven als melodieuze trash metal, ook wel modern metal genoemd. De komst van zangeres Iris Goessens deed de laatste jaren een nieuwe wind waaien. Wie Spoil Engine ondertussen live aan het werk heeft gezien, weet dat we geenszins overdrijven. De gitaren zijn nog snediger, de ritmesectie nog steviger en met een stem die heel veel verschillende dingen aan kan zit de band ook op dat vlak gebeiteld.
Voorprogramma: The Selfabusers, Extreme Crank Powerpop regelrecht uit Stabroek zelve. Onder het motto: Punk is Dood, Lang leve Powerpop, bezingen ze de meest absurde en gezellige thema’s des levens. Trek je dansschoenen aan en geniet van een heerlijk potje rock ’n roll. Deze band is een aanrader voor fans van Adam and the Ants, Buzzcocks, CockSparrer etc, …..
zaterdag 24 maart 2018 in zaal Moorland – deuren 18.30, concert 19.00 uur
inkom : vvk : 18 €, kassa 20 €, senioren (vanaf 60), studenten en houders EDC krijgen 2 € korting; cadeaucheques van gemeente Stabroek worden aanvaard;reservaties : reservaties@stabroek.be; cultuurdienst 03 210 11 75 organisatie : cultuurraad Stabroek
 
Wij mogen van de cultuurraad 5 x 2 vrijkaarten wegschenken aan onze lezers: stuur een mailtje voor 19 maart naar de redactie@publipolder.be De winnaars worden per mail verwittigd. 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *