Win vrijkaarten voor WK Driebanden in Antwerpen

driebanden
Negenendertig jaar na de legendarische wedstrijd tussen Raymond Ceulemans en Nobuaki Kobayashi in de Antwerpse Stadsfeestzaal, wordt het Wereldkampioenschap Driebanden terug in Antwerpen georganiseerd. Van 16 tot 20 oktober wordt de Antwerpse Lotto-Arena het centrum van de internationale biljartwereld.  Motor achter het initiatief is Ludo Dielis en een ruime Kapelse delegatie met burgemeester Dirk Van Mechelen (Open Vld) op kop.
48 deelnemers van over de hele wereld zullen er strijden voor de felbegeerde wereldtitel Driebanden. Voorzitter van het organisatiecomité is de Kapelse burgemeester Dirk Van Mechelen bijgestaan door schepen Koen Helsen en schepen Luc Janssens. Ook het Kapelse gemeenteraadslid Lieve De Block zet haar schouders onder de organisatie. ,,Mijn goede vriend, en negenvoudig wereldkampioen, Ludo Dielis kwam met het idee om dit topevenement naar Antwerpen te halen. Ik kon moeilijk neen zeggen en onmiddellijk waren collega’s uit het college bereidt om ook te helpen. Met de Lotto Arena kiezen we voor een locatie waar veel volk in perfecte omstandigheden kan genieten van internationale topsport. Democratische prijzen zorgen ervoor dat iedereen in de voorrondes, of tijdens de finales, zijn of haar favoriet live aan het werk kan zien en van nabij kan volgen. Voor wie toch niet aanwezig kan zijn, zorgen de live-uitzendingen van Sporza of de internet-coverage in realtime ervoor dat niemand één minuut hoeft te missen”.
Stuur een mailtje naar redactie@publipolder.be voor maandag 14 oktober en maak kans op een duoticket voor het Driebandentornooi in de Lotto Arena te Antwerpen op zondag 20 oktober om 11 uur

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *