Win tickets voor concert in tuin Vrijetijdscentrum De Schelde

Philippe Robrecht

ZANDVLIET Naast een nieuwe expo van een knappe natuurfotograaf presenteert Vrijetijdscentrum De Schelde een concert me 2 folky & Nederlandstalige bands met topmuzikanten en sprankelende muziek.

Guido Sterkendries bracht tijdens zijn expedities de diversiteit van het Amazonegebied in beeld met gepassioneerde fotoreportages. Maar naast de mooie plaatjes kijkt hij ook met een kritische blik naar de ecologische, economische en culturele problemen van de regio. Hij is er van overtuigd dat we samen een duurzame verandering teweeg kunnen brengen, in het belang van de groene longen van onze planeet en de inheemse volkeren die er wonen.

Eind 2020 bracht Philippe Robrecht, na tien jaar radiostilte, een nieuw album uit. Een dubbel-cd zelfs, ‘2020’ genaamd, waarop 11 nieuwe liedjes en 11 herwerkte oude bekende liedjes staan. De stem van Philippe is nog steeds even melancholisch en heeft in al die jaren nog meer charisma gekregen. De nieuwe songs gekruid met Ierse & Vlaamse ingrediënten, brengt hij samen met de muzikanten Andries Boone en Dirk Naessens.

Spilar is een splinternieuwe band met een kloppend hart voor folksongs van bij ons. Zowel parels uit eeuwenoude manuscripten als recentere songs van o.a. Wannes Van de Velde en Jacques Brel krijgen een radicale nieuwe versie. Verwacht je aan donkerwarme sferen en sprankelend snarenwerk. Spilar doet de uitgepuurde folksongs weer schitteren als nooit tevoren.

Het optreden gaat door op vrijdag 11 juni in de tuin van het Vrijetijdscentrum De Schelde, De Keyserhoeve 66 te Zandvliet. Aanvang: 19 uur: deuren openen; 20 uur: optreden Philippe Robrecht; 20.45 uur: opening expo Guido Sterkendries, 21.15 uur: optreden Spilar

Inkom: Kansentarief: 2 euro, Kassa: 10 euro – Vvk: 8 euro – Info: vrijetijdscentrum de Schelde | Foyerconcert

Wij mogen van Vrijtijdscentrum De Schelde 2 duotickets wegschenken aan onze lezers. Stuur een mailtje voor dinsdag 8 juni naar redactie@publipolder.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder