Wilmarsdonkenaar vierde zijn 90ste verjaardag

stan wouters


In het Reigershof te Berendrecht vierde Wilmarsdonkenaar Stan Wouters zijn 90ste verjaardag. De familie en vrienden vierden mee. Het werd een uitbundig feest met alles er op en er aan. Stan Wouters is de zoon van moeder Trees Van Wallendael en Chareltje van de kapper. Hij werd geboren te Wilmarsdonk op 16 januari 1925 als 5de kind uit een gezin van 6. Stan woonde tot aan de afbraak van het dorp in het Westend waar ook boer Fiel De Schutter zijn hoeve had (waaruit hij trouwens door gewapende politie werd verdreven).  Heel zijn leven heeft  bij SIBP gewerkt, waar hij ook zijn vrouw, Nelly Huybrechts, heeft leren kennen. Samen woonde ze in de Binnenpad in Berendrecht en toen duurde niet lang of de tweeling Aloys en Lydia werden geboren. Sinds zijn pensioen en hun verhuis naar de Hogeweg 34 te Hoevenen geniet hij van het samenzijn met zijn twee klein- en achterkleinkinderen,  tuinieren, kippen en konijnen kweken, fietsen, maar bovenal van al van onze zware Poldergrond!
De feesteling en zijn familie haalden nog heel wat herinneringen aan Wilmarsdonk op. Vermelden wij dat er drie achterkleinkinderen aanwezig waren en dat zuster Celine binnenkort haar 91ste verjaardag viert. Wij wensen Stan nog een lang leven toe en de viering van vele verjaardagen.
Gedicht Stan Wouters tijdens zijn 90jarige feest
Ik ben aan het denken
staren, dromen
De inspiratie wil niet komen
Ik zal dan maar eenvoudig schrijven
Laat ons goede vrienden blijven
Leef nog lang wel tot 100 jaar
Kijk nu is’t gedichtje klaar!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder