Wie wordt de beste band van de Noorderkempen?

Op zaterdag 29 oktober 2011 vindt in Kalmthout in het O*KA centrum (Kapellensteenweg 234) de grote finale plaats van Kamp Noord.

Uit de twee halve finales selecteerde de jury en het publiek volgende finalisten: C.Mon (Hoogstraten), Colour Me Blind (Wuustwezel), Devon Danny (Brasschaat), The Dole (Essen), Freija (Kalmthout), Gepetto & The Whales (Malle), Nibat Deluxe (Kapellen), Sue Me Charlie (Ekeren), Vertical Instinct (Stabroek) en De Vettige Wijven (Wuustwezel).

Deze bands strijden die avond voor de titel ‘Beste band van de Noorderkempen’ en trachten de grote prijzenpot in de wacht te slepen. De jury kiest uit de tien finalisten een winnaar en een runner up. Het publiek kiest de derde prijs. In totaal wordt er een prijzenpot van 1500 euro verdeeld. Naast de drie hoofdprijzen wint elke finalist een optreden op een lokaal festival of in een club.

Wees op tijd, want de eerste band speelt in de finale telkens om 19u15! Kom supporteren want jij kan mee bepalen of jouw favoriete band naar de finale gaat.

Kamp Noord is een organisatie van de gemeentebesturen van Brasschaat, Brecht, Ekeren, Essen, Hoogstraten, Kalmthout, Kapellen, Malle, Stabroek en Wuustwezel ism Puntvis vzw.

Info: www.kampnoord.be – www.facebook.com/kampnoord – info@kampnoord.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder